Service Volvo Σαρακάκης, το Volvo σας πάντα σε άριστη κατάσταση

Το Volvo σας έτοιμο σε μια ώρα.
Service by Volvo

Volvo personal service

Service Volvo Σαρακάκης

‘Οταν αγοράζετε ένα Volvo, αποκτάτε ταυτόχρονα τον πιο εύκολο τρόπο να έχετε στην κατοχή σας ένα αυτοκίνητο. Ανεξάρτητα από το τι είναι αυτό που χρειάζεστε, θα το αναλάβει το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Volvo και θα φροντίσει ώστε το Volvo σας να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Έχουμε τη δική μας προσέγγιση για το σέρβις, η οποία είναι προσωπική και αποτελεσματική και σας φροντίζει τόσο όσο φροντίζει και το αυτοκίνητό σας.
Την ονομάζουμε Service by Volvo και παρέχει όλα όσα χρειάζεστε με τον απλούστερο δυνατό τρόπο.

Καλώς ήλθατε σε ένα απλούστερο μέλλον

Η Volvo είναι η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτων στον κόσμοπου διαμορφώνει ένα νέο είδος συνεργείων, τα οποία πρόκειται να κάνουν τα πράγματα απλούστερα για τους ανθρώπους. Αφήνοντας τον παλιό τρόπο εργασιών στο παρελθόν, υιοθετούμε μια νέα προσέγγιση όσον αφορά στον τρόπο που γίνεται το σέρβις και οι επισκευές στο συνεργείο. Χάρη στο γεγονός ότι εργαζόμαστε αποτελεσματικά σε ομάδες – όπως σε ένα pit-stop Formula 1 – οι περισσότερες εργασίες ολοκληρώνονται σε μια ώρα. Αν θέλετε, μπορείτε να περιμένετε στην αίθουσα αναμονής, εξοικονομώντας έτσι τον χρόνο που θα δαπανούσατε για τη μετακίνηση από και προς το συνεργείο. Θα έχετε επίσης τον προσωπικό σας τεχνικό. Αυτό το σύστημα το ονομάζουμε Volvo Personal Service και φροντίζει ώστε τα πάντα γύρω από τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας να είναι πιο απλά και πιο βολικά.

Service Volvo Σαρακάκης

Αναμονή στον ειδικό χώρο

Το συνεργείο μας έχει αναδιαμορφωθεί, ώστε να ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες των ανθρώπων, όχι μόνο των αυτοκινήτων. Όταν επισκέπτεστε το συνεργείο, σας υποδεχόμαστε σε έναν άνετο χώρο αναμονής που θυμίζει καθιστικό σπιτιού, ζεστό και πολύχρωμο σε όψη και αίσθηση. Ως έκφραση της ανθρωποκεντρικής μας φιλοσοφίας, το συνεργείο προσφέρει ένα πιο χαλαρωτικό, κομψό και άνετο περιβάλλον από αυτά που βλέπετε συνήθως σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Μπορείτε να περιμένετε εδώ, ενώ παράλληλα οι τεχνικοί ολοκληρώνουν την εργασία τους. Απολαύστε ένα ωραίο φλιτζάνι καφέ, γείρετε αναπαυτικά πίσω στον καναπέ και χαλαρώστε, διαβάζοντας εφημερίδα ή ένα περιοδικό. Ή μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν WiFi για να δείτε τα email σας ή να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στα καινούργια αυτοκίνητα της Volvo στην αίθουσα της έκθεσης. Μήπως θα σας ενδιέφερε να κάνετε ένα test drive; Μπορείτε απλώς να ρωτήσετε έναν σύμβουλο πωλήσεων.

Επιλέγοντας να περιμένετε στον χώρο αναμονής ενώ εκτελούνται οι εργασίες σέρβις, μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο σας από ό, τι αν χρειαζόταν να οδηγήσετε από και προς το συνεργείο. Και πριν να το καταλάβετε, το αυτοκίνητό σας θα είναι έτοιμο. Σε άριστη κατάσταση και έτοιμο να διανύσει πολλά χιλιόμετρα ακόμη.

Service Volvo Σαρακάκης
Service Volvo Σαρακάκης
Service Volvo Σαρακάκης

Ο τεχνικός σας αναλαμβάνει τα πάντα

Έχετε τον προσωπικό σας τεχνικό σέρβις, ο οποίος αναλαμβάνει τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητό σας. Θα κάνει την κράτηση και θα παραλάβει το Volvo σας, θα πραγματοποιήσει τις εργασίες σέρβις ή επισκευής και στη συνέχεια θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο ο ίδιος, εξηγώντας ποιες εργασίες έγιναν.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που φέρνετε το Volvo σας στο συνεργείο, θα σας υποδεχθεί ένα οικείο πρόσωπο που γνωρίζει τόσο το αυτοκίνητό σας όσο και τις προτιμήσεις σας. Κάποιος που μπορείτε να εμπιστευτείτε και που μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση που ενδεχομένως να έχετε, χάρη στη γνώση που έχει αποκτήσει από πρώτο χέρι. Απλά, βολικά και καθησυχαστικά.

Service Volvo Σαρακάκης

Ο πιο ανέμελος τρόπος να είναι κάποιος κάτοχος αυτοκινήτου

Θέλουμε επίσης να κάνουμε τη ζωή σας απλούστερη και με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, κάθε φορά που φέρνετε το Volvo σας για τακτική συντήρηση, σας παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο, το οποίο ονομάζουμε Volvo Service 2.0. Παρέχουμε δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού (που μπορούν να κάνουν το Volvo σας λίγο καλύτερο σε κάθε σέρβις), εναλλακτικό μέσο μετακίνησης και δωρεάν έλεγχο καλής λειτουργίας του αυτοκινήτου σας.
Πλένουμε επίσης το Volvo σας και σας παρέχουμε έναν προσωπικό τεχνικό σέρβις και παράταση της οδικής βοήθειας Volvo Assistance χωρίς επιπλέον χρέωση.

Προσωπικός τεχνικός σέρβις - Service Volvo Σαρακάκης

Προσωπικός τεχνικός σέρβις

Έχετε τον προσωπικό σας τεχνικό σέρβις, ο οποίος θα κάνει την κράτηση και θα παραλάβει το Volvo σας, θα πραγματοποιήσει τις εργασίες σέρβις και στη συνέχεια θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο ο ίδιος, εξηγώντας ποιες εργασίες έγιναν.

Έτοιμο σε μια ώρα - Service Volvo Σαρακάκης

Έτοιμο σε μια ώρα

Επειδή το αυτοκίνητό σας θα είναι έτοιμο μέσα σε μια ώρα, μπορείτε να περιμένετε στον χώρο αναμονής και να εξοικονομήσετε τον χρόνο που θα δαπανούσατε για τη μετακίνηση από και προς το συνεργείο.

Εναλλακτική μετακίνηση ' - Προσωπικός τεχνικός σέρβις - Service Volvo Σαρακάκης

Εναλλακτική μετακίνηση

Αν προτιμάτε να μην περιμένετε, σας παρέχουμε πάντοτε εναλλακτικό μέσο μετακίνησης.

Ενημερώσεις λογισμικού - Service Volvo Σαρακάκης

Ενημερώσεις λογισμικού

Βελτιώνουμε συνεχώς το λογισμικό για τα αυτοκίνητά μας. Για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε πάντοτε την πιο πρόσφατη έκδοση, ενημερώνουμε το λογισμικό του Volvo σας σε κάθε σέρβις.

Volvo Assistance - Service Volvo Σαρακάκης

Volvo Assistance

Η οδική βοήθεια Volvo Assistance παρέχει προστασία εικοσιτέσσερις το εικοσιτετράωρο για τα πάντα, από ακινητοποίηση λόγω βλάβης έως απώλεια των κλειδιών του αυτοκινήτου. Κατά το σέρβις, παρατείνουμε την οδική βοήθεια Volvo Assistance για έναν χρόνο χωρίς επιπλέον χρέωση.

Check up αυτοκινήτου - Service Volvo Σαρακάκης

Check up αυτοκινήτου

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί ελέγχουν διεξοδικά τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου σας καθώς και την κατάσταση της μπαταρίας σας. Απλώς για να είμαστε σίγουροι.

Γνήσιο Service Volvo Σαρακάκης

Γνήσιο σέρβις Volvo

Έχετε το προνόμιο να απολαμβάνετε γνήσιο σέρβις Volvo μόνο σε ένα γνήσιο συνεργείο Volvo. Ένας μοναδικός συνδυασμός εξειδικευμένων τεχνικών, πρωτοποριακών μεθόδων εργασίας της Volvo και γνήσιων ανταλλακτικών Volvo.

Πλύσιμο αυτοκινήτου - Service Volvo Σαρακάκης

Πλύσιμο αυτοκινήτου

Μετά από κάθε σέρβις, πλένουμε το Volvo σας. Έτσι ώστε, όταν το παραλάβετε, να είναι τόσο όμορφο στην εμφάνιση όσο απολαυστικό θα είναι στην οδήγηση.

Δείτε το video του Service by Volvo.